Kik vagyunk?

25 év szakmai tapasztalat, 10 év közös munka a Hotta Green Energy Magyarország Kft. égisze alatt, több mint 1000 megvalósult projekt, folyamatos fejlődés és szakmai képzés. 9 szakember, funkcionálisan felszerelt műhely, gépjármű- és szerszámpark, folyamatos koordinációval több évre visszamenően együttműködő alvállalkozói csapatok.

A számok tükrében a cégünk: Az igazán lényeges dolgok azonban a számok mögött vannak: az elégedett ügyfelek, a korrekt üzleti kapcsolatok. Ennek bizonyítéka, hogy több megrendelőnkkel, hosszú évek óta, sok sikeres projektet lezárva dolgozunk együtt. Üzleti partnereink elégedettségén túl fontos számunkra, hogy stabil piaci szereplőként a legmegbízhatóbb pénzügyi partnerek is legyünk. Ennek tanúbizonysága, hogy 2021-ben a Hotta Green Energy Magyarország Kft. a független szakértő Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon a cégek mindössze 0,63%-a rendelkezik, és azt jelenti, hogy a velünk való üzleti kapcsolat pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

Kompetenciák

Komplex villamosipari szolgáltatást nyújtunk: a tervezéstől kezdve, a kivitelezésen keresztül egészen a hosszútávú karbantartási, üzemeltetési feladatok elvégzéséig.

Jártasak vagyunk nagyobb létesítmények, irodaházak, társasházak villamos szereléseinek, vezérlésrendszereinek kivitelezésében.  Elvégezzük a szükséges gyengeáramú rendszerek alapszerelését, akár teljes kivitelezését is (tűzjelző-, beléptető-, vagyonvédelmi-, multimédiás rendszerek, intelligens otthonok), valamint a számítógépes strukturált, illetve vezeték nélküli hálózat komplett kivitelezését is.

A munkáinkhoz kapcsolódó tervezésben is szívesen segítünk partnereinknek a megfelelő műszaki megoldások kidolgozásában. Igény esetén felmérési munkákat is vállalunk, és munkáink befejezésénél minden esetben készítünk megvalósulási dokumentációt.

Cégünk filozófiája a fenntartható fejlődés biztosítása, az alternatív energiaforrások ismertté tétele széles körben. Ennek tükrében egyre nagyobb szerepet vállalunk a napelemes rendszerek, és az emobilitást támogató  autótöltő rendszerek kiépítésében.

Az alábbi szakmai jogosultságokkal rendelkezünk:

Munkatársaink

Kovács Balázs

ügyvezető igazgató

Tyeklár László

műszaki igazgató

Nagy István

projektvezető

Szücsné Bányai Erika

irodavezető

Szabó Zoltán

szervízvezető, projektvezető

Bánki Ede

műszaki előkészítő mérnökmunkatárs

Szücs István

vezetőszerelő

Tánczos Roland

villanyszerelő szakember

Szücs Viktor

villanyszerelő szakember

Kriss Tímea

Műszaki- és beszerzési előkészítő

Call Now Button