Rólunk

25 év szakmai tapasztalat, 10 év közös munka a Hotta Green Energy Magyarország Kft. égisze alatt, több mint 1000 megvalósult projekt, folyamatos fejlődés és szakmai képzés. 9 szakember, funkcionálisan felszerelt műhely, gépjármű- és szerszámpark, folyamatos koordinációval több évre visszamenően együttműködő alvállalkozói csapatok.

A számok tükrében a cégünk:

Az igazán lényeges dolgok azonban a számok mögött vannak: az elégedett ügyfelek, a korrekt üzleti kapcsolatok. Ennek bizonyítéka, hogy több megrendelőnkkel, hosszú évek óta, sok sikeres projektet lezárva dolgozunk együtt.

Üzleti partnereink elégedettségén túl fontos számunkra, hogy stabil piaci szereplőként a legmegbízhatóbb pénzügyi partnerek is legyünk. Ennek tanúbizonysága, hogy 2021-ben a Hotta Green Energy Magyarország Kft. a független szakértő Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon a cégek mindössze 0,63%-a rendelkezik, és azt jelenti, hogy a velünk való üzleti kapcsolat pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

Kompetenciák

Komplex villamosipari szolgáltatást nyújtunk: a tervezéstől kezdve, a kivitelezésen keresztül egészen a hosszútávú karbantartási, üzemeltetési feladatok elvégzéséig.

Jártasak vagyunk nagyobb létesítmények, irodaházak, társasházak villamos szereléseinek, vezérlésrendszereinek kivitelezésében.  Elvégezzük a szükséges gyengeáramú rendszerek alapszerelését, akár teljes kivitelezését is (tűzjelző-, beléptető-, vagyonvédelmi-, multimédiás rendszerek, intelligens otthonok), valamint a számítógépes strukturált, illetve vezeték nélküli hálózat komplett kivitelezését is.

A munkáinkhoz kapcsolódó tervezésben is szívesen segítünk partnereinknek a megfelelő műszaki megoldások kidolgozásában. Igény esetén felmérési munkákat is vállalunk, és munkáink befejezésénél minden esetben készítünk megvalósulási dokumentációt.

Cégünk filozófiája a fenntartható fejlődés biztosítása, az alternatív energiaforrások ismertté tétele széles körben. Ennek tükrében egyre nagyobb szerepet vállalunk a napelemes rendszerek, és az emobilitást támogató  autótöltő rendszerek kiépítésében.

Az alábbi szakmai jogosultságokkal rendelkezünk:

Kovács Balázs

ügyvezető igazgató

Tyeklár László

műszaki igazgató

Nagy István

projektvezető

Szücsné Bányai Erika

irodavezető

Nagy Péter

projektvezető​

Lits Máté

vezetőszerelő, szabványossági felülvizsgáló

Szűcs István

vezetőszerelő

Tánczos Roland

villanyszerelő szakember


Szabó Zoltán

villanyszerelő szakember

Szűcs Viktor

villanyszerelő szakember

Call Now Button